Borstvoedingsdoek – Origami Birds Coral – Baby On The Move

35.00

Baby On The Move is een Belgisch merk dat borstvoedingsdoeken maakt uit 100% Peruviaans Pima katoen.

Wat is een borstvoedingsdoek juist? Iedereen doet uiteraard waar hij zich goed bij voelt, maar soms wil je zelf graag jezelf en kindje wat afdekken tijdens het borstvoeding geven. Gedaan met sukkelen met tetradoeken!  De borstvoedingsdoek creëert een intieme en rustige cocon voor je baby en zorgt voor extra bewegingsvrijheid en privacy bij mama. Door de voorgevormde hals kan je oogcontact behouden met je kleintje waardoor je ook makkelijk kan zien of je baby nog goed aangelegd is. Daarnaast zorgt de voorgevormde hals ook voor een continue luchtstroom waardoor de temperatuur aangenaam blijft voor je baby. Het verstelbare lint houdt de doek stevig op zijn plaats en de vorm zorgt voor comfort aan alle kanten.

Good to know:  bij de Baby on the Move borstvoedingsdoek zit ook een handig waszakje en een bijpassend transportzakje zodat je jouw Baby on the Move borstvoedingsdoek overal eenvoudig mee kan nemen!

De borstvoedingsdoeken worden met liefde en passie ontworpen in België, en op een verantwoorde wijze geproduceerd in Peru.

2 op voorraad
  • Geschenkje? Laat het ons weten bij "Bestelnotities" tijdens het afrekenen.
- +
Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst