Opstapje – Stone – Ekobo

30.00

Het BAÑO opstapkrukje, gemaakt van bamboevezels. Een slim en verantwoord alternatief voor de vele plastic krukjes die in de badkamer of keuken staan. 

Met dit mooie krukje kan elk kindje handig bij het aanrecht of de wastafel. Het krukje is veilig dankzij de anti-slip regendruppels op de bovenzijde. Ook ziet het er trendy uit door de mooie afwerking en het design van ronde lijnen. Dit bamboe krukje is beschikbaar in 3 moderne kleuren.

Het opstapkrukje is gemaakt van FSC-gecertificeerd bamboe met 100% voedselveilig melanine om de bamboevezels extra sterk en duurzaam te maken. Het bevat geen schadelijke stoffen. Verantwoord dus en natuurlijk heel stevig. Een uitstekend alternatief voor al het plastic want bamboe is een duurzaam natuurproduct dat snel weer aangroeit. Voor de productie hiervan is dus geen ongewenste houtkap nodig. 

Let wel op: EKOBO’s bamboeproducten zijn sterk en duurzaam maar kunnen breken. Als het op de grond valt dan is het mogelijk dat er een scherfje afbreekt. Ouderlijk toezicht wordt daarom altijd sterk aangeraden.

2 op voorraad
  • Geschenkje? Laat het ons weten bij "Bestelnotities" tijdens het afrekenen.
- +