Gratis levering vanaf 75.00
Eco-friendly & made with love

Geboortelijst

Hoera, jullie verwachten een kindje!

Vreugde! Maar misschien ook die lichte paniek… Wat hebben we allemaal nodig?!

Bij Mamazoet dompelen we je onder in de wondere wereld van baby’s. Van kwijlslabbetjes tot inbakerslaapzakken, van eetstoelen tot babybadjes,… Door onze persoonlijke ervaring kunnen we jullie hierbij op maat begeleiden.

Hadden jullie graag iets besteld dat jullie niet meteen op de webshop zien staan? Geen zorgen! Wij kunnen zo goed als alles (bij)bestellen voor jullie, voornamelijk van de merken waar nu al mee werken.

Bovendien kies je bij Mamazoet voor eco-friendly producten die allen op een eerlijke manier gemaakt zijn. Want wij willen enkel het beste voor jouw kleintje én de wereld waarin hij of zij opgroeit. Bovendien houdt Mamazoet van een heel persoonlijke aanpak. Elk babytje is voor ons uniek & zo hoort zijn of haar geboortelijst ook te zijn.

We hanteren wel aankoopverplichting op enkele stuks die jullie eventueel op de lijst zouden zetten. Dit geldt voor speciaal bestelde en grote stukken zoals meubels, kinderwagens, autostoelen,… alsook op kledij (met uitzondering van onze permanente collecties) geldt een aankoopverplichting aangezien deze seizoensgebonden is.

Jullie kunnen voor de geboorte al spulletjes komen ophalen, want die kunnen van dag 1 al van pas komen natuurlijk! We vragen alleen om hier minstens 1 dag op voorhand een mailtje voor de sturen en op deze stuks geldt dan ook wel een aankoopverplichting
uiteraard.

Leuk om te weten: na het sluiten van de lijst krijg je een waardebon ter waarde van 10% op de totaal verkochte waarde van je geboortelijst!

Qua timing proberen we de lijstjes altijd liefst zo’n 3 à 4-tal maand op voorhand aan te leggen, zodat er voldoende tijd is voor jullie en voor ons om het lijstje te finetunen en alles op tijd binnen te hebben dat besteld moet worden. Let wel op: jullie sturen best al wat vroeger een mailtje. Onze agenda zit behoorlijk vol dus hoe vroeger je ons contacteert hoe liever! Stuur best al een mailtje als je zo’n 16 à 20 weken ver bent. Mailtjes zijn uiteraard altijd vrijblijvend, afspraken niet :).

 

Ik zoek een geboortelijst

Ik zou graag mijn geboortelijst aanleggen bij Mamazoet

WINKELMANDJE
0